Tiedotus

Pinserit ry:n tiedotteitaPinAgi lopettaa toimintansa

PinAgi on pitänyt sääntöjen edellyttämän toisen lopetuskokouksen 27.4. Kiitämme lämpimästi kaikkia vuosien aikana PinAgissa toimineita toimihenkilöitä ja kouluttajia. Erityiskiitos Jari Markukselle, joka yhdistystä perustettaessa toimi visionäärinä.
PinAgi on kouluttanut suuren joukon pinsereitä harrastuksen pariin. Se on myös luonut uskoa siihen, että pinseri voi olla myös agilitykoira. Agilitytoiminta on toiminut virikkeenä myös muulle pinserien harrastustoiminnalle.
Vastuu agilitytoiminnan tukemisesta siirtyy hallitukselle. Toivomme agilityn harrastajien kääntyvän hallituksen puoleen esim. koulutustoiveissa. Etsimme myös agilityn yhteyshenkilöä agilitytoiminnan jatkamiseksi.


30.5.2019 saimme Nurmijärvellä kolme uutta pinserituomaria. Paula Rekiranta suoritti onnistuneesti näyttökokeen ja kollegion selvittivät Virpi Leppälä ja Maarit Hassinen. Koulutukseen osallistui 7 tuomarikokelasta. Osa heistä suorittaa kokeen myöhemmin.
Kouluttajana toimi Auli Haapiainen-Liikanen ja kokeen vastaanotti hänen lisäkseen Ville Meronen. Valvojana toimi Marja-Leena Kurvinen.
Kiitos toimihenkilöille sekä kaikille, jotka toivat koiransa arvostelumateriaaliksi.
Onnittelut uusille tuomareille!

Vuonna 2019 Kennelliiton Koiranpäivän teemana on koiran tarina. Teemalla muistutetaan vastuullisen koiran hankinnan tärkeydestä ja tuodaan esille koiran asemaa odotettuna perheenjäsenenä.

Pinserit ry osallistuu teemaan jakamalla tarinoita pinsereistä perheenjäseninä. Omistajan puhetta omasta pinseristä, pieniä sattumuksia ja yllättäviä tapahtumia. Mitä kaikkea pinseri keksii ja millaisia hauskoja tapoja sillä on?

Osallistu kertomalla pieni tarina omasta pinseristäsi. Lähetä pinseritarinasi os. susannamustola2(at)gmail.com. Liitä mukaan 1-5 kuvaa. Mahdollisuus myös liittää pinserisi insta, facebook- tai blogilinkki tarinaan.

Mukavia hetkiä tarinoiden parissa!

Tästä pääset tarinoihin.Ystävänpäiväkampanja

Tuo pinseriystäväsi joukkoomme!

Polkaisimme käyntiin ystävänpäivän hengessä jäsenhankintakampanjan, jossa sinä voit auttaa kasvattamaan joukkojamme tuomalla ystäväsi Pinserit ry:n jäseneksi. Samalla sinä ja ystäväsi saatte lahjan!

Tutustu kampanjaan tästä: https://jasenhankitakampanja-2019.webnode.fi/Pinserit ry:n vuoden 2019 pääsponsori on Husse, joka tukee tapahtumiamme kuluvan vuoden aikana.

Husse

 

Jäsenmaksu 2019


Varsinainen (26,00 € / vuosi)
Kasvattajan liittämä jäsen 1.vuosi (15,00 € / vuosi) HUOM! eri Liittymislomake
Ulkomainen (30,00 € / vuosi)
Perheenjäsen (6,00 € / vuosi)
Muun snapi-rotujärjestön jäsen ilman lehteä 6€
Kannatusjäsen (6,00 € / jäsen)

Vuoden 2019 jäsenmaksu maksetaan mielellään suoraan ilman erillistä laskua Pinserit ry:n tilille FI588 0001 2008 58265 käyttäen viitteenä lehden osoitekentässä olevaa nelinumeroista numerosarjaa, joka on henkilökohtainen. Jäsenmaksun voi maksaa tilille myös ilmoittamalla tiedotusosiossa nimensä. Sääntöjen mukaan jäsenmaksun tulee olla maksettu vuosikokoukseen mennessä 24.2.2019.

Tarvittaessa lasku lähetetään ensisijaisesti sähköpostitse, ja mikäli sitä ei ole tiedossa kirjeitse. Ilmoitathan ajantasaisen sähköpostiosoitteen jäsensihteerille.

Pysymällä jäsenenä voit varmistaa lehden tulemisen ja pääset osalliseksi muista jäsenoikeuksista ja -eduista. Tarjoamme mm. jäsenhintaista koulutusta, FinnSieger-arvon maksutta ja SnautseriPinserilehden mainostilaa 50%:n alennuksella. Ennen kaikkea sinulla on mahdollisuus vaikuttaa yhdistyksen toimintaan ja tukea työtä, jota tehdään edustamasi rodun hyväksi.

UUDET JÄSENET:
Jäsenetuihin pääset tutustumaan www-sivujen kautta ja liittymään jäseneksi maksamalla jäsenmaksun ja täyttämällä jäsenilmoituksen.
Liity jäseneksi tästä: http://www.pinserit.fi/liity.html
Pinserit ry:n syyskokous 18.11.2018


Lyhennelmä päätöksistä

Pöytäkirja liitteineen julkaistaan Snautseri Pinserilehdessä 1/2019
- Jäsenmaksut pysyvät ennallaan. Varsinainen jäsen 26 €, ulkomaan jäsen 30 €, perheenjäsen, kannatusjäsen ja muun snapirodun jäsen 6€.
- Hyväksyttiin toimintasuunnitelma ja talousarvio.
- Hallitukseen valittiin kahden vuoden paikoille Tiina Björkqist, Heidi Lääkäri ja Marianne Pihlava sekä vuoden paikoille Anne Itäsaari ja Marika Lahti. (Hallituksen järjestäytymiskokous valitsi varapuheenjohtajaksi Anne Itäsaaren ja sihteeriksi Heidi Lääkärin. Rahastonhoitajana jatkaa Sari Sinkko.)
- Snautseri Pinserilehden päätoimittaja Johanna Komulainen, joka on ansiokkaasti toimittanut lehteämme 1990-luvun lopulta lähtien, kutsuttiin kunniajäseneksi ja hänelle myönnettiin yhdistyksen kultainen ansiomerkki.
 
Onnea kaikille toimihenkilöille ja kiitos kautensa päättäville!Loppuvuodestakin kannattaa liittyä jäseneksi!

 
Arvomme 3 kpl vuoden 2019 Pinserikalenteria kaikkien 26.11 - 31.12.2018 liittyneiden uusien jäsenten kesken.
Lisäksi liittyessäsi jäseneksi saat tämän vuoden lehdet, sikäli kun niitä riittää ja jäsenyytesi jatkuu vuoden 2019 ajan. Tämä perustuu vuoden 2017 syyskokouksen päätökseen.top

Copyright © Pinserit ry | www.pinserit.fi