Tiedotus

Pinserit ry:n tiedotteita

 Rally-toko SM 2021

Rally-tokon SM-joukkueen haku on käynnissä!


Rally-tokon SM 2021 -kilpailut kisataan 16.-17.10.2021 Hyvinkäällä. Pinserit ry lähettää SM- kisoihin yhden joukkueen. Joukkue koostuu pinserikoirakoista jotka täyttävät SM-kisojen pääsyvaatimukset.Joukkueeseen osallistuvien koirien ohjaajien tulee olla pinserit ry:n jäseniä.

Rally-toko SM-joukkueeseen tulee hakea 13.9.2021 mennessä. Joukkueeseen hakevat sitoutuvat siihen, etteivät kisaa joukkueeseen hakemisen jälkeen niin, että saavat koulutustunnuksen ennen SM-kilpailuja.Voit ilmoittautua myös useammalla koiralla, laita kaikista tiedot eriteltynä. Voit kirjoittaa myös lisätietoja tai kertoa, mikäli et halua olla varakoirakkopaikalla.

Haku tehdään lomakkeella: HAKULOMAKE

Mikäli koirakoita ilmoittautuu enemmän kuin joukkueeseen mahtuu, valitaan kokoonpano ilmoitettujen tulosten paremmuuden mukaan. Mikäli tämän jälkeen saadaan tasatulos, suoritetaan hakeneiden kesken arvonta.

Yhdistys maksaa ilmoittautumismaksut ( Joukkuemaksu + joukkujäsenmaksu) Lisenssin, matkat ym. kustantaa kilpailija itse. Joukkueessa on oltava vähintään kolme koiraa: kaksi alemman luokan (ALO tai AVO) koiraa ja yksi ylemmän luokan (VOI tai MES) koira.

Joukkueessa voi olla enintään viisi koiraa: kolme alokasluokan tai avoimen luokan ja kaksi voittaja- tai mestariluokan koiraa. Joukkueelle tarvitaan myös varakoirakoita, yksi varakoira alempiin luokkiin (ALO tai AVO) ja yksi varakoira ylempiin luokkiin (VOI tai MES).

SM-kisoissa koiralla on oltava hyväksytty tulos siitä luokasta, mihin koirakko SM-kisoissa ilmoitetaan. Koiran on kilpailtava siinä luokassa, johon sillä on ilmoittautumishetkellä kilpailuoikeus. Jos koira saavuttaa luokkanousun ennen SM-kilpailua, koiran osallistumisoikeus SM-kilpailuihin poistuu. MES-luokkaan (yksilömestaruus) on omat valintakriteerit. Juoksuaikaisella nartulla on osallistumisoikeus vain yksilökilpailun mestariluokassa.

Lue lisää osallistumisoikeudesta ja kisoista https://www.hyku.fi/rally-toko-sm-2021/

Tiedustelut: susannamustola2(at)gmail.com


 

Pinserit ry:n vuoden 2021 pääsponsorina jatkaa Husse, joka tukee tapahtumiamme kuluvan vuoden aikana.

JÄSENMAKSU 2021


Varsinainen (26,00 € / vuosi)
Kasvattajan liittämä jäsen 1.vuosi (15,00 € / vuosi) HUOM! eri liittymislomake
Ulkomainen (30,00 € / vuosi)
Perheenjäsen (6,00 € / vuosi)
Muun snapi-rotujärjestön jäsen ilman lehteä (6,00 €/ vuosi)
Kannatusjäsen (6,00 € / jäsen)

Vuoden 2021 jäsenmaksu maksetaan suoraan ilman erillistä laskua Pinserit ry:n tilille FI58 8000 1200 8582  65 käyttäen viitteenä lehden osoitekentässä olevaa nelinumeroista numerosarjaa, joka on henkilökohtainen. Jäsenmaksun voi maksaa tilille myös ilmoittamalla tiedotusosiossa nimensä. Sääntöjen mukaan jäsenmaksun tulee olla maksettu vuosikokoukseen mennessä.

Tarvittaessa lasku lähetetään sähköpostitse, ja mikäli sitä ei ole tiedossa kirjeitse. Ilmoitathan ajantasaisen sähköpostiosoitteen jäsensihteerille.

Pysymällä jäsenenä voit varmistaa lehden tulemisen ja pääset osalliseksi muista jäsenoikeuksista ja -eduista. Tarjoamme mm. jäsenhintaista koulutusta, FinnSieger-arvon maksutta ja SnautseriPinserilehden mainostilaa 50%:n alennuksella. Ennen kaikkea sinulla on mahdollisuus vaikuttaa yhdistyksen toimintaan ja tukea työtä, jota tehdään edustamasi rodun hyväksi.

UUDET JÄSENET:
Jäsenetuihin pääset tutustumaan TÄÄLLÄ ja liittymään jäseneksi maksamalla jäsenmaksun sekä täyttämällä jäsenilmoituksen.PINSERIPÄIVÄ 22.11.2020

Covid-19 pandemian vuoksi jalostustoimikunnan suunnittelema pinseripäivä 22.11. on päätetty siirtää vuodelle 2021.PINSEREILLE MYÖNNETYT FINNSIEGER-TITTELIT

2020
Dogiwogin Shiny Shade of Magic, om. Auli Haapianen-LiikanenPINSERIT RY:N SYYSKOKOUS

Kokous pidettiin 31.10.2020 Sellon kirjaston kokoushuoneessa turvavälein, käsidesein ja maskein.
Puheenjohtajana toimi Liisa Lehtonen ja sihteerinä Marianne Pihlava. Käytettäviä ääniä oli 12, kuusi paikalla ja kuusi valtakirjalla.

Kokouksessa päätettiin vuoden 2021 jäsenmaksuista, jotka pysyvät entisellään. Jäsen 26 €, ulkomainen jäsen 30 €, perheenjäsen, kunniajäsen, kannatusjäsen ja muun snapi-yhdistyksen jäsen ilman lehteä 6 €. Lokakuun alun jälkeen alkanut jäsenyys jatkuu vielä vuoden 2022 ajan.

Hyväksyttiin toimintasuunnitelma ja talousarvio. Toiminta pyritään toteuttamaan mahdollisimman normaalina ottaen kuitenkin huomioon poikkeusolot vaatimuksineen ja rajoituksineen. Selvitettäväksi tuli sähköinen jäsenkokousjärjestely. Vuoden 2021 aikana päivitetään Jalostuksen tavoiteohjelman ja PEVISA-määräykset.

Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin luopuvan Liisa Lehtosen jälkeen kaksivuotiskaudeksi Auli Haapiainen-Liikanen ja hallituksen jäseniksi uudelleen Marianne Pihlava ja Tiia-Maria Kesti sekä uutena Kirsi Kiuru. Hallituksessa jatkavat Anne Itäsaari, Annamari Liimatta ja Tuukka Wahlman.

Toiminnantarkastajaksi valittiin Tiina Ikonen ja varalle Johanna Hulkko.
Kokouksen ulkopuolella keskusteltiin Snautseri-pinseri-lehden uudesta tilanteesta.

Kokouksen asiakirjat julkaistaan uuden käytännön mukaisesti yhdistyksen www-sivuilla pöytäkirjan tultua tarkastetuksi.TIEDOTUS KOSKIEN ERIKOISNÄYTTELYÄ

Pinserit ry:n vuoden 2020 erikoisnäyttely, joka oli siirretty pidettäväksi 21.11. Hämeenlinnan Tuulosessa, on valitettavasti jouduttu peruttamaan COVID-19 viruksen leviämisen vuoksi.

Kanta-Häme on leviämisvaiheessa ja ennusteet kertovat pandemian kiihtymisestä. Näyttelyn järjestäminen näissä olosuhteissa sisältää merkittävän tautiriskin, eikä läsnäolijoiden turvallisuutta voida taata. Samaan tulokseen päätyi myös Suomen Suursnautserikerho ry, jonka erikoisnäyttely piti olla samassa paikassa, samana päivänä.

Jo ilmoittautuneiden näyttelymaksut palautetaan lyhentämättöminä.Snautseri-Pinseri -lehden www-sivuilla osoitteessa https://www.snautseripinserilehti.com pääsee lehden Extranetistä lukemaan lehteä. Tällä hetkellä siellä on lehti 2/2020. Lukeminen edellyttää jäsenyyttä ja rekisteröitymistä.VASTAA PETSOFIN KÄYTTÄYTYMISKYSELYYN 7.9.

Toivomme paljon vastaajia. Kysely on ajankohtainen myös valmisteilla olevan jalostuksen tavoiteohjelman vuoksi.

https://www.facebook.com/koirangeenit/posts/1637227846451193TIEDOTUS VUODEN KOIRA 2020 -KILPAILUSTA

Covid-pandemian vuoksi maaliskuusta alkaen sekä näyttely- että koetoiminta on ollut Suomessa pysähdyksissä. Loppuvuosi elokuusta alkaen on vielä hämärän peitossa. Kesä-heinäkuussa voidaan järjestää vain agilitykisoja.

Koska näyttöjä voidaan vuoden aikana antaa vain vähän, palkitseminen ei anna kuvaa todellisesta tilanteesta missään lajissa.Tästä johtuen Vuoden Koira 2020 -kilpailusta luovutaan ja seuraavan kerran kisataan Vuoden Koira -kilpailussa 2021.Tautitilanteesta johtuen Suomen Kennelliiton päätöksen mukaisesti kesä-heinäkuussa ei järjestetä näyttelyitä.

Tutkimme mahdollisuutta toteuttaa erikoisnäyttely loppusyksystä sisätiloissa. Näyttelyn siirryttyä tuomari vaihtuu. Mikäli tyydyttävää ratkaisua ei löydy, seuraava erikoisnäyttely järjestetään 2021.ERIKOISNÄYTTELYN SIIRTÄMINEN


Suomen Kennelliiton luvan perusteella Pinserit ry luopuu koronapandemian vuoksi 6.6.2020 suunnitellusta Marketanpuiston erikoisnäyttelystä.
Toivomme näyttelyn kuitenkin toteutuvan myöhemmin ja etsimme syksylle korvaava näyttelyaikaa. Tiedotamme tilanteesta kevään/kesän aikana.

Lähdemme siitä, että muut tapahtumat voidaan toteuttaa. Seuraamme kuitenkin tilannetta ja ilmoitamme, jos tarvetta ilmenee.

Pinserit ry:n hallitusJoko vastasit terveyskyselyyn?

Osallistu kyselyyn tämän osoitteen kautta. https://www.kennelliitto.fi/kasvatus-ja-terveys/koiran-terveys/terveyskysely?fbclid=IwAR0NESUmm0bn6F1HdJbyhGqrynFAyZMZRnzv5ZvPW9HLQjZTzEkNNPQJcuA

Madollisimman hyvän kuvan saamiseksi tovoimme vastauksia sekä elävien, että myös edesmenneiden pinsereiden osalta.

Kiitos kaikille niille 142:lle, joiden vastaukset ovat saapuneet kennelliittoon.

Yhdistyksen tiedoksi saadaan ainoastaan koonti annetuista vastauksista. Tietoa käytetään mm. jalostuksen tavoiteohjelman päivityksessä.


UUDEN PENNUN OMISTAJILLE!

Tiesitkö, että koirasi kasvattajan kautta voi päästä Pinserit ry:n jäseneksi edulliseen 15€:n hintaan.

Jäsenyyden myötä saat mm. jäsenlehden, etua osallistumismaksuissa ja mm. mahdollisuuden osallistua Vuoden Koira-kisaan.

ETU KOSKEE myös niitä vanhemman koiran omistajia, jotka eivät ole ennen olleet yhdistyksen jäseniä.

Terve sydän


Virallinen sydänkuuntelu 20 €/koira. Tukea voi hakea, kun tutkimustulos näkyy Kennelliiton jalostustietojärjestelmässä.
PRAA -tutkimus ja näytteiden lähetyskulut 80 €/koira. Tukianomukseen on liitettävä eläinlääkärin raportti ja todiste näytteiden lähettämisestä.

Rokotusreaktio -projekti


Tuetaan näytteenotosta ensi kertaa verinäytteen antavia eläinlääkärikulun mukaisesti tai enintään 20 €/koira.

My DogDna -passi


Jalostustoimikunta myöntää harkinnanvaraisesti tukea My DogDna -passin hankinnassa pinsereille, joilla oletetaan olevan uutta annettavaa rodun monimuotoisuustutkimukselle.

Tukianomuksissa kuittikopio ja koiran tiedot toimitetaan jalostustoimikunnalle.
Lisätietoja voi kysyä rahastonhoitaja Sari Sinkolta, sari.sinkko(at)pp.inet.fi puh 0400 599 947

Pinserit ry:n vuoden 2020 pääsponsorina jatkaa Husse, joka tukee tapahtumiamme kuluvan vuoden aikana.

JÄSENMAKSU 2020

Varsinainen (26,00 € / vuosi)
Kasvattajan liittämä jäsen 1.vuosi (15,00 € / vuosi) HUOM! eri liittymislomake
Ulkomainen (30,00 € / vuosi)
Perheenjäsen (6,00 € / vuosi)
Muun snapi-rotujärjestön jäsen ilman lehteä (6,00 €/ vuosi)
Kannatusjäsen (6,00 € / jäsen)

Vuoden 2020 jäsenmaksu maksetaan suoraan ilman erillistä laskua Pinserit ry:n tilille FI58 8000 1200 8582 65 käyttäen viitteenä lehden osoitekentässä olevaa nelinumeroista numerosarjaa, joka on henkilökohtainen. Jäsenmaksun voi maksaa tilille myös ilmoittamalla tiedotusosiossa nimensä. Sääntöjen mukaan jäsenmaksun tulee olla maksettu vuosikokoukseen mennessä.

Tarvittaessa lasku lähetetään sähköpostitse, ja mikäli sitä ei ole tiedossa kirjeitse. Ilmoitathan ajantasaisen sähköpostiosoitteen jäsensihteerille.

Pysymällä jäsenenä voit varmistaa lehden tulemisen ja pääset osalliseksi muista jäsenoikeuksista ja -eduista. Tarjoamme mm. jäsenhintaista koulutusta, FinnSieger-arvon maksutta ja SnautseriPinserilehden mainostilaa 50%:n alennuksella. Ennen kaikkea sinulla on mahdollisuus vaikuttaa yhdistyksen toimintaan ja tukea työtä, jota tehdään edustamasi rodun hyväksi.

UUDET JÄSENET:

Jäsenetuihin pääset tutustumaan www.sivujen kautta ja liittymään jäseneksi maksamalla jäsenmaksun ja täyttämällä jäsenilmoituksen.
Liity jäseneksi tästä: http://www.pinserit.fi/liity.html

Ilmoittaudu Vuoden Koira 2019-kilpailuun!


Kilpailuun osallistuminen tapahtuu lähettämällä tiedot koiran tuloksista 15.1.2020 mennessä sähköpostilla osoitteeseen yllapito(at)pinserit.fi.

Mikäli tulokset ei näy SKL:n koiranetissä, tulee ne varmentaa lähettämällä kopio tuloksista.

Säännöt löytyy yhdistyksen sivuilta http://pinserit.fi/vuodenkoira.html

Vuoden koira 2019 -kilpailun voittajat palkitaan keväällä yhdistyksen vuosikokouksen yhteydessä.

Toivomme runsasta osanottoa!
Pinserit ry:n syyskokous 3.11.2019


Lyhennelmä päätöksistä

Pöytäkirja liitteineen julkaistaan Snautseri Pinserilehdessä 1/2020

- Jäsenmaksut pysyvät ennallaan. Varsinainen jäsen 26 €, ulkomaan jäsen 30 €, perheenjäsen, kannatusjäsen ja muun snapirodun jäsen 6€.

- Hyväksyttiin toimintasuunnitelma ja talousarvio.

- Hallitukseen valittiin kahden vuoden paikoille Liisa Lehtonen( pj), Tuukka Wahlman, Annamari Liimatta, Anne Itäsaari sekä yhden vuoden paikalle Tiia-Maria Kesti. Hallituksessa jatkavat Tiina Björkqvist ja Marianne Pihlava.
(Hallituksen järjestäytymiskokous valitsi varapuheenjohtajaksi Tuukka Wahlmanin ja sihteeriksi Marianne Pihlavan. Jäsensihteerinä jatkaa Tiina Björkqvist ja rahastonhoitajana Sari Sinkko.)

Onnea kaikille toimihenkilöille ja kiitos kautensa päättäville!

Loppuvuodestakin kannattaa liittyä jäseneksi!
Liittyessäsi jäseneksi saat tämän vuoden lehdet (niin kauan kuin lehtiä riittää) sekä jäsenyyden vuodelle 2020.
Liity jäseneksi TÄSTÄPinAgi lopettaa toimintansa

PinAgi on pitänyt sääntöjen edellyttämän toisen lopetuskokouksen 27.4. Kiitämme lämpimästi kaikkia vuosien aikana PinAgissa toimineita toimihenkilöitä ja kouluttajia. Erityiskiitos Jari Markukselle, joka yhdistystä perustettaessa toimi visionäärinä.
PinAgi on kouluttanut suuren joukon pinsereitä harrastuksen pariin. Se on myös luonut uskoa siihen, että pinseri voi olla myös agilitykoira. Agilitytoiminta on toiminut virikkeenä myös muulle pinserien harrastustoiminnalle.
Vastuu agilitytoiminnan tukemisesta siirtyy hallitukselle. Toivomme agilityn harrastajien kääntyvän hallituksen puoleen esim. koulutustoiveissa. Etsimme myös agilityn yhteyshenkilöä agilitytoiminnan jatkamiseksi.


30.5.2019 saimme Nurmijärvellä kolme uutta pinserituomaria. Paula Rekiranta suoritti onnistuneesti näyttökokeen ja kollegion selvittivät Virpi Leppälä ja Maarit Hassinen. Koulutukseen osallistui 7 tuomarikokelasta. Osa heistä suorittaa kokeen myöhemmin.
Kouluttajana toimi Auli Haapiainen-Liikanen ja kokeen vastaanotti hänen lisäkseen Ville Meronen. Valvojana toimi Marja-Leena Kurvinen.
Kiitos toimihenkilöille sekä kaikille, jotka toivat koiransa arvostelumateriaaliksi.
Onnittelut uusille tuomareille!

Vuonna 2019 Kennelliiton Koiranpäivän teemana on koiran tarina. Teemalla muistutetaan vastuullisen koiran hankinnan tärkeydestä ja tuodaan esille koiran asemaa odotettuna perheenjäsenenä.

Pinserit ry osallistuu teemaan jakamalla tarinoita pinsereistä perheenjäseninä. Omistajan puhetta omasta pinseristä, pieniä sattumuksia ja yllättäviä tapahtumia. Mitä kaikkea pinseri keksii ja millaisia hauskoja tapoja sillä on?

Osallistu kertomalla pieni tarina omasta pinseristäsi. Lähetä pinseritarinasi os. susannamustola2(at)gmail.com. Liitä mukaan 1-5 kuvaa. Mahdollisuus myös liittää pinserisi insta, facebook- tai blogilinkki tarinaan.

Mukavia hetkiä tarinoiden parissa!

Tästä pääset tarinoihin.Ystävänpäiväkampanja

Tuo pinseriystäväsi joukkoomme!

Polkaisimme käyntiin ystävänpäivän hengessä jäsenhankintakampanjan, jossa sinä voit auttaa kasvattamaan joukkojamme tuomalla ystäväsi Pinserit ry:n jäseneksi. Samalla sinä ja ystäväsi saatte lahjan!

Tutustu kampanjaan tästä: https://jasenhankitakampanja-2019.webnode.fi/Pinserit ry:n vuoden 2019 pääsponsori on Husse, joka tukee tapahtumiamme kuluvan vuoden aikana.

Husse

 

Jäsenmaksu 2019


Varsinainen (26,00 € / vuosi)
Kasvattajan liittämä jäsen 1.vuosi (15,00 € / vuosi) HUOM! eri Liittymislomake
Ulkomainen (30,00 € / vuosi)
Perheenjäsen (6,00 € / vuosi)
Muun snapi-rotujärjestön jäsen ilman lehteä 6€
Kannatusjäsen (6,00 € / jäsen)

Vuoden 2019 jäsenmaksu maksetaan mielellään suoraan ilman erillistä laskua Pinserit ry:n tilille FI588 0001 2008 58265 käyttäen viitteenä lehden osoitekentässä olevaa nelinumeroista numerosarjaa, joka on henkilökohtainen. Jäsenmaksun voi maksaa tilille myös ilmoittamalla tiedotusosiossa nimensä. Sääntöjen mukaan jäsenmaksun tulee olla maksettu vuosikokoukseen mennessä 24.2.2019.

Tarvittaessa lasku lähetetään ensisijaisesti sähköpostitse, ja mikäli sitä ei ole tiedossa kirjeitse. Ilmoitathan ajantasaisen sähköpostiosoitteen jäsensihteerille.

Pysymällä jäsenenä voit varmistaa lehden tulemisen ja pääset osalliseksi muista jäsenoikeuksista ja -eduista. Tarjoamme mm. jäsenhintaista koulutusta, FinnSieger-arvon maksutta ja SnautseriPinserilehden mainostilaa 50%:n alennuksella. Ennen kaikkea sinulla on mahdollisuus vaikuttaa yhdistyksen toimintaan ja tukea työtä, jota tehdään edustamasi rodun hyväksi.

UUDET JÄSENET:
Jäsenetuihin pääset tutustumaan www-sivujen kautta ja liittymään jäseneksi maksamalla jäsenmaksun ja täyttämällä jäsenilmoituksen.
Liity jäseneksi tästä: http://www.pinserit.fi/liity.html
Pinserit ry:n syyskokous 18.11.2018


Lyhennelmä päätöksistä

Pöytäkirja liitteineen julkaistaan Snautseri Pinserilehdessä 1/2019
- Jäsenmaksut pysyvät ennallaan. Varsinainen jäsen 26 €, ulkomaan jäsen 30 €, perheenjäsen, kannatusjäsen ja muun snapirodun jäsen 6€.
- Hyväksyttiin toimintasuunnitelma ja talousarvio.
- Hallitukseen valittiin kahden vuoden paikoille Tiina Björkqist, Heidi Lääkäri ja Marianne Pihlava sekä vuoden paikoille Anne Itäsaari ja Marika Lahti. (Hallituksen järjestäytymiskokous valitsi varapuheenjohtajaksi Anne Itäsaaren ja sihteeriksi Heidi Lääkärin. Rahastonhoitajana jatkaa Sari Sinkko.)
- Snautseri Pinserilehden päätoimittaja Johanna Komulainen, joka on ansiokkaasti toimittanut lehteämme 1990-luvun lopulta lähtien, kutsuttiin kunniajäseneksi ja hänelle myönnettiin yhdistyksen kultainen ansiomerkki.
 
Onnea kaikille toimihenkilöille ja kiitos kautensa päättäville!Loppuvuodestakin kannattaa liittyä jäseneksi!

 
Arvomme 3 kpl vuoden 2019 Pinserikalenteria kaikkien 26.11 - 31.12.2018 liittyneiden uusien jäsenten kesken.
Lisäksi liittyessäsi jäseneksi saat tämän vuoden lehdet, sikäli kun niitä riittää ja jäsenyytesi jatkuu vuoden 2019 ajan. Tämä perustuu vuoden 2017 syyskokouksen päätökseen.top

Copyright © Pinserit ry | www.pinserit.fi